Website ontwikkelen

Kan je "even" een website maken?

Helaas, is het nooit “even”. Een website is echt 1 van de belangrijkste middelen in dit online tijdperk om jouw bedrijf of merk goed in de etalage te zetten. Of je nu ZZP’er, MKB of een internationaal merk bent, een website geeft altijd een eerste indruk en die moet gewoonweg goed zijn. Maar waar begin je en hoe doe je dit?

Laat ProjectMonk jou helpen om de ultieme website te ontwikkelen! 

Website ontwikkelen
Website bouwen Alkmaar Projectmonk

Inventariseren, vragen stellen, doelen bepalen.

De voorbereiding het halve werk is en eigenlijk het allerbelangrijkste. Voordat er ook maar 1 ding op het scherm getoond kan worden moeten we antwoord krijgen op een aantal zaken. Zo kan je denken aan; wat is het doel van de site, wie is de doelgroep, wie zijn je concurrenten, wat zijn je belangrijkste kenmerken en ga zo maar door. Op deze manier krijgen we een goed beeld van wat belangrijk is en dient dit ook als basis voor de fundering. Uiteraard gaan we deze vragen samen beantwoorden.

Website vormgeven

Hebben we alle informatie inzichtelijk? Dan kunnen we gaan starten met bouwen. Het leukste van alles. Bij ProjectMonk maken we eerst een opzet van alle onderdelen die erin moeten komen. Denk aan; pakkende titel, welke pagina’s, contact formulier, overzicht diensten/producten, wellicht een agenda module, social media koppeling etc. Dit voegen we allemaal toe en als jij tevreden bent, dan gaan we de site vullen met content en finetunen. 

Website content Projectmonk Alkmaar
Website ontwikkeling Alkmaar Projectmonk

Website optimaliseren en SEO

Uiteraard hebben we eerst gekeken naar SEO en gaan we aan de hand daarvan de teksten optimaliseren, de juiste foto’s maken of zoeken. Daarna voegen we wat tools toe zoals Google Search Console, Google Analytics en Google Tag Manager. Op deze manier kan jij goed in de gaten houden hoeveel bezoekers er op je site komen en wat ze allemaal doen. Eventueel kunnen we ook kijken om Google Ads in te zetten om zo een top positie binnen Google te krijgen.

We stoppen pas als jij tevreden bent!

Ik help, denk en werk graag met jou samen om de best presterende website voor jouw bedrijf te maken.  Nadat de site klaar is laat ik je ook graag zien hoe jij zelf content kan aanpassen of bv blogs kan schrijven. Uiteraard kan je dit ook uitbesteden als je er geen tijd voor hebt. Heb ik je interesse gewekt of wil je gewoon meer weten? Neem contact op en ik vertel je er alles over.

Contact

Vrijblijvend een keer sparren?

Heb je toffe ideeën, vragen, mooie uitdagingen of wil je gewoon even sparren. Bel, mail of laat een berichtje achter. Ik neem binnen 24 uur contact op.