Groei organisch met onze freelance SEO specialisten

Heb jij hulp nodig om beter gevonden te worden binnen de zoekmachines? Sta je op het punt om een nieuwe website live te gooien of te verhuizen? Benieuwd op welke zoektermen jouw klanten tegenwoordig zoeken?

Schakel dan de freelance SEO specialisten van ProjectMonk in om jou hierbij te helpen.

Ons team van freelance SEO specialisten kunnen jouw helpen bij het beter organisch gevonden worden in zoekmachines. Van zoekwoorden onderzoek tot aan SEO geschreven (product) teksten, alles is mogelijk. 

Ben je benieuwd naar wat SEO voor jouw website kan betekenen? Stuur ons een berichtje met 4 zoektermen waar jij ook op gevonden wil worden en de freelance seo specialisten zullen vrijblijvend een korte scan voor je uitvoeren en je daarbij wat tips geven. 

Freelance SEO Specialist Alkmaar

Hoe werkt de zoekmachine eigenlijk?

Google is de grootste zoekmachine van de wereld en krijgt elke dag 3,5 miljard zoekopdrachten binnen van over de hele wereld. Nu vraag jij je af, hoe weet Google welke website hij moet laten zien?

Google scant dagelijks meer dan 15 miljard websites en kijkt daarbij naar titels, zoekwoorden die veel tegenkomen, “bekijkt” plaatjes en nog veel meer. Aan de hand daarvan kan Google inschatten hoe relevant een website past bij een specifieke zoekopdracht.

Naast relevante en goedgeschreven teksten zijn er nog tal van andere aspecten zoals linkbuilding, concurrentie etc die ook een belangrijke rol spelen bij het goed laten ranken van jouw pagina. Onze freelance seo specialisten kunnen je daarbij helpen.

Website ontwikkelen
Website bouwen Alkmaar Projectmonk

Hoe ziet een SEO geoptimaliseerde pagina eruit?

Google houdt van snelle en relevante websites en beoordeelt de site ook nog eens op 200 verschillende punten. Hoe beter een website in elkaar zit, des te beter de content is geschreven, des te hoger de pagina in de ranking komt. Dit lijkt een lastige uitdaging maar met het goed neerzetten van de basis kom je al een heel eind.

Een website pagina moet je eigenlijk zien als een boek die over 1 specifiek onderwerp gaat, ook wel een hoofdzoekwoord. De pagina heeft een titel (ook wel H1 genoemd) oftewel het onderwerp en moet het zoekwoord bevatten. Daarnaast bevat de pagina ook subkopjes (H2 of H3) met ook daarin weer het zoekwoord. Daarnaast stoppen we in de tekst zelf ook nog een paar keer het zoekwoord en richten we de meta description goed in (hetgeen wat je ziet als je in Google zoekt). Dit is een onderdeel van SEO maar geeft Google al een goed beeld van waar jouw pagina over gaat.

Jouw website laten ranken met een zoekwoorden analyse

We zullen altijd starten met een uitgebreide analyse. Zo checken we waar jouw site nu op gevonden wordt, waar je op gevonden wilt worden, waar je concurrenten op scoren maar ook welke eventuele verbeteringen we kunnen doorvoeren op de website.

Zoekmachine optimalisatie

Na de analyse krijg je een uitgebreid overzicht van alle interessante zoekwoorden en optimalisaties. Deze gaan we doorvoeren op bestaande pagina’s, schrijven we nieuwe pagina’s en maken we een plan hoe we alles verder gaan uitrollen. De freelance seo specialisten kunnen je daarbij helpen.

Website ontwikkeling Alkmaar Projectmonk
Google Ads ProjectMonk

Voordelen SEO

SEO heeft heel veel pluspunten.

  • Organisch verkeer is gratis
  • Meer zichtbaarheid
  • Resultaten zijn goed te meten
  • Klanten die via Google zoeken zijn vaak verder in het koopstadium = hogere conversie

SEO kan dus veel opleveren maar het is wel van cruciaal belang dat de basis goed wordt ingesteld. Je wilt immers gevonden worden op zaken die je verkoopt, aanbiedt etc. Daarnaast zit de concurrent ook niet stil en is het dus erg belangrijk om vaak te blijven optimaliseren. Onze seo tekstschrijvers helpen daar waar nodig.

Hoe kunnen onze freelance SEO specialisten jou helpen?

Samen met mijn team vol SEO experts helpen we jou graag. We bepalen samen de doelstellingen, kansen en onderzoeken jouw markt.

Aan de hand daarvan gaan we een plan opstellen, analyse maken en vanuit daaruit vervolstappen inplannen. We schrijven tektsen, optimaliseren de website en blijven de voortgang monitoren.

Op deze manier kunnen we het maximale rendement behalen.  Uiteraard krijg jij met regelmaat een uitgebreide rapportage met alle bevindingen. 

Contact

Vrijblijvend een keer sparren?

Heb je toffe ideeën, vragen, mooie uitdagingen of wil je gewoon even sparren. Bel, mail of laat een berichtje achter. Ik neem binnen 24 uur contact op.